Yamaha piano kopen

Yamaha is als grootste pianoproducent bij bijna iedere pianist een bekende naam. Er wordt wereldwijd veel gebruik gemaakt van Yamaha piano’s. Het Japanse merk is dus zeer geliefd, maar waarom? De akoestische piano van Yamaha is het resultaat van meer dan 100 jaar vakmanschap en design. De beproefde technieken van het productieproces zijn in de loop der jaren aangescherpt door Yamaha ambachtslieden. Yamaha creëert met veel passie nieuwe piano’s en vleugels in de eigen fabrieken in Japan. Alle zintuigen spelen een rol bij de productie van de piano’s. De exclusieve Yamaha technologieën leveren een akoestische piano-ervaring op het podium, maar ook in de woonkamer. Yamaha piano’s zijn er voor een breed publiek. Er is jarenlange ervaring opgebouwd in het vervaardigen van akoestische piano’s, maar ook Hi-Fi audio en elektronische instrumenten. Yamaha is er voor muzikanten op elk niveau

De nieuwste technologie en een eeuw lang ervaring in één

De hybride piano van Yamaha betekent een nieuwe identiteit voor de piano. Voor deze piano is de nieuwste technologie en een eeuw lang ervaring met het bouwen van piano’s samengebracht. Het is een nieuwe, uitgebreide lijn van Yamaha. De piano’s hebben een harmonie van akoestische artisticiteit en verbeterde technologische schittering. De nieuwste technologieën zijn verwerkt in de piano. U kunt bijvoorbeeld zelf het volume bepalen of in de silent functie spelen. De silent functie biedt de mogelijkheid om te blijven genieten van uw Yamaha akoestische piano zonder dat uw omgeving er iets van merkt. Ook biedt de digitale stand van de hybride piano van Yamaha de functie om via de zangbodem te pianospelen. 

Een Yamaha piano huren of kopen? 

Yamaha biedt een ruim aanbod van nieuwe en tweedehands piano’s en vleugels. U kunt terecht voor het kopen van een Yamaha piano of vleugel, maar ook voor het onderhoud en de verhuur van de instrumenten. Specialisten staan klaar om uw piano te stemmen of repareren. Wilt u een Yamaha piano kopen? U kunt het complete aanbod online bekijken of een bezoekje brengen aan de showroom in Hengelo. In de showroom kunt u de piano’s met eigen ogen bewonderen of een keer proefspelen. Adviseurs staan voor u klaar om u alles te vertellen over Yamaha piano’s. Wilt u niet direct een piano kopen? U kunt ervoor kiezen om eerst een occasion te huren voor een bepaalde periode. Wanneer u tevreden bent kunt u altijd overgaan tot een aankoop. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.